De smartphone is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Websites worden aangepast zodat deze op de smartphone goed worden weergegeven en u heeft misschien een Facebookpagina aan gemaakt om zo ook mobiel klanten te bereiken. Heeft u weleens nagedacht over een app speciaal ontwikkeld voor uw bedrijf?

 

Met de kennis en ervaring van DueTT is het mogelijk om uw eigen bedrijfs app te ontwikkelen, welke perfect werkt op een iOS besturingssysteem. Niet aan de hand van een bestaand format, maar echt op maat. Dit betekent dat u al uw wensen in een persoonlijk gesprek aan kunt geven. Wanneer uw wensen technisch mogelijk zijn wordt, rekening houdend met het gegeven budget, een speciale app voor uw bedrijf ontwikkeld.

Voordeel App ontwikkelen met Duett

Het grote voordeel voor u is dat u geen tijd hoeft te investeren in de ingewikkelde technologie van het ontwikkelen van een app of na hoeft te gaan denken over op welke manier de app beschikbaar is in de App Store. De ontwikkeling van de app wordt van A tot Z voor u door ons geregeld!

App business case Android App belapp

Een van onze klanten (een telecombedrijf) benaderde ons met de vraag of Duett een bel-app kon ontwikkelen. Hij had klanten in het binnen- en buitenland welke gebruik maakten van cloud telefonie. Echter hun klanten konden nog geen gebruik maken van de cloud telefonie via hun Android telefoons.

Hij kwam bij DueTT voor een persoonlijk gesprek. Zijn wensen waren vrij simpel, een app beschikbaar voor het Android besturingssysteem. Hij moest eenvoudig via de app bij zijn contacten kunnen komen, eventueel een toetsenbord hebben voor als hij een nieuwe klant ging bellen die nog niet in zijn contacten stond en een optie hebben om favorieten toe te voegen. Zo kon hij de klanten waar hij het meest contact mee had via een simpele druk op de knop bellen. En natuurlijk was zijn grootste wens het reduceren van de belkosten voor zijn klanten.

 

DueTT ontwikkelde voor deze klant de Teddy Telecom bel app, waarmee hun klanten spotgoedkoop kon bellen naar en vanuit het buitenland via het cloud telefonie platform. Door de app kon de klant met zijn Android telefoon over het betrouwbare GSM netwerk bellen met alle klanten. De app was daarbij functioneel, het toetsenbord was niet te onderscheiden van het originele toetsenbord op een Android telefoon en de contacten zijn goed zichtbaar binnen de app.

Uw eigen Android app

Wilt u ook uw idee uitgewerkt hebben in een app beschikbaar voor het Android besturingssysteem? Wilt u dat klanten met een Android uw app downloaden? Wilt u door middel van een app ontwikkeld voor uw bedrijf uw bedrijf nog verder laten groeien? Neem dan snel contact op. We plannen een afspraak met u in om uw wensen te bespreken.

Duett Apps van App tot Store