De smartphone is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Websites worden aangepast zodat deze op de smartphone goed worden weergegeven en u heeft misschien een Facebookpagina aan gemaakt om zo ook mobiel klanten te bereiken. Heeft u weleens nagedacht over een app speciaal ontwikkeld voor uw bedrijf?

 

Met de kennis en ervaring van DueTT is het mogelijk om uw eigen (bestaande) MS access applicatie om te zetten naar een iPhone en/of android app. Uw medewerkers of klanten kunnen na inloggen op de smartphone bij de benodigde gegevens.

Voordeel (MS access) mobiele App ontwikkelen met Duett

Het grote voordeel voor u is dat u geen tijd hoeft te investeren in de ingewikkelde technologie van het ontwikkelen van een app of na hoeft te gaan denken over op welke manier de app beschikbaar is in de App Store. De ontwikkeling van de app wordt van A tot Z voor u door ons geregeld! Wij hebben verstand van MS

Access en van Mobiele apps.

Onze 2 specialiteiten worden samengebracht in uw mobiele iPhone of Android App.

App business case iPhone App belapp

Een van onze klanten (een verkoop organisatie) benaderde ons met de vraag of Duett een App kon ontwikkelen voor het verzamelen van productdata. Hij had sales agents in het binnen- en buitenland welke klanten bezoeken welke hun producten gebruiken. Door de product data

wereldwijd op de smartphone in de app in te laten voeren, wordt deze in een centrale database opgeslagen.

Data invoer met QR/barcode

Door het slimme gebruik van de camera en QR codes, wordt de invoer voor de gebruiker gemakkelijk en foutloos.

DueTT ontwikkelde voor deze klant een iPhone app. De data is nu centraal benaderbaar en rapportages zijn direct (lokaal) opvraagbaar voor het management.

 

Kosten van een app

Een eigen app hoeft niet duur te zijn. Doordat DueTT in house apps ontwikkelt en deze in overleg met de klant gedeeltelijk outsourcet naar onze app ontwikkelaars in Azie en Zuid Amerika, kunnen we de ontwikkelkosten laag houden. Wilt u door middel van een app ontwikkeld voor uw bedrijf uw bedrijf nog verder laten groeien? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel 013 2141421 voor een vrijblijvende afspraak.

Uw eigen iPhone of Android app

Wilt u ook uw MS access (of andere applicatie) uitgewerkt hebben in een mobiele app ?

Wilt u dat klanten, agenten en/of medewerkers met een iPhone of android toestel uw app downloaden?

Wilt u door middel van een app ontwikkeld voor uw bedrijf uw bedrijf nog verder laten groeien? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel 013 2141421 voor een vrijblijvende afspraak.

Duett BV, MS access op mobiel, van App tot Store